Zuivelhoeve Deventer

Welkom bij Zuivelhoeve Deventer-Keizerslanden

In het hart van de wijk Keizerslanden, in het winkelcentrum Keizerslanden is op 3 oktober 2018 Zuivelhoeve Deventer-Keizerslanden geopend. In deze winkel kunt u terecht voor heerlijke delicatessen, als vers gebrande noten, buitenlandse kazen en olijven maar ook voor een heerlijke (boeren)kaas voor een goede prijs.

  Winkelend publiek blijft altijd even hangen bij Zuivelhoeve. Om een blokje kaas te proeven, een stukje worst te pakken of een handvol pinda’s mee te nemen uit de pindabar. Het is volgens ons een van de belangrijkste pijlers van de winkel. ‘Bij ons is er altijd wat te smikkelen en te beleven, en we houden de drempel bewust laag. Iedereen mag hier binnenwandelen en letterlijk van alles proeven. Zo ligt er bijvoorbeeld van elke kaas uit ons assortiment altijd een stukje klaar. Ons assortiment bestaat uit diverse binnenlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas, chocolade, bier en wijn. 
Tevens hebben wij het gehele jaar door diverse acties, welke zeker de moeite waard zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van “3 voor €5” of een goed gevulde weekendtas? Zo heeft ook u elke week thuis iets anders op tafel staan! 

Samen met het team geven wij u graag advies over onze producten. Of u nu op zoek bent naar een jong belegen kaas, een prachtige blauwader, of naar versgebrande noten wij geven u graag het juiste advies. Wij heten u van harte welkom in onze winkel aan het Karel de Groteplein.

Tot ziens in Deventer!

Team Zuivelhoeve Deventer-Keizerslanden

                        


filiaal